AUTO INFO / THORSELLS
Verkstadshandböcker

Skrivna av svenska författare för de modeller som sålts här. Alltså inga översättningar utan gjorda direkt för svenska förhållanden.

 

Viktigt att notera är att översatta böcker av utländskt ursprung (t ex Haynes) avviker på avgörande punkter beroende på svenska regler för t ex avgasrening.

 

Till skillnad från Haynes böcker, som översatts till svenska, behandlar Auto Info/Thorsells de svensksålda versionerna med t ex avgasrening och de motorversioner vi är vana vid. Bilderna i Auto Info/Thorsells böcker visar de vänsterstyrda modellerna (och ej högerstyrda som är fallet med flera av Haynes böcker).


Av dessa, och många andra goda skäl, fick Auto Info/Thorsells bästa tänkbara omdöme i Aftonbladets test av verkstadsböcker i bilbilagan (och även i Aftonbladets nätupplaga):

'Har längst erfarenhet av verkstadsböcker för hemmabruk på svenska. Illustrerade med teckningar, vilket gör dem tydligare än Haynes. Böckernas styrka är att de är skrivna av svenska författare direkt på svenska'

Hos AB Lafri köper du direkt från förlagets centrallager utan mellanhänder.

Förutom Aftonbladets test och Bosse Bildoktorns positiva omdöme får vi ständiga reaktioner från våra kunder som är mycket nöjda med Auto Info/Thorsells:

- Hej AB Lafri!
Ville bara meddela att jag är helnöjd med AutoInfo-böckerna som jag beställde.
Sprängskissserna i dom är mycket bättre än fotografierna i Haynes-böckerna.

Mvh
Anders Wiklund


- Kul att man kan hitta andra utgåvor av verkstadshandböcker än Haynes.
Nicklas Nilsson

 Thorsells reparationshandböcker finns till följande bilmärken: