Butikens öppettider

 

 

OBS! Fr o m måndagen den 30 mars 2020 har vi hållit butiken i Karlskrona stängd en vecka i taget för att inte utsätta personal eller kunder för smittspridning i dessa Coronatider.

Så snart läget i samhället förbättrats återgår vi till våra normala butikstider.

Om du vill hämta beställda varor kan vi ordna det genom att via mail komma överens om en utlämningstidpunkt som passar dig.

 

Vår webshop håller öppet och levererar dagligen utan problem.

Välkommen med din beställning!
 


 

Det händer någon gång att vi har tillfälligt stängt pga inköpsresa, mässbesök, klämdag eller annat. Om du planerar besöka oss ber vi dig slå en signal innan på tel 0455-189 30 (eller maila till oss) och kolla att butiken är öppen den dag du tänker komma.
 

Butiken har adress Västra Köpmansgatan 2-4 (kör du med GPS trycker du in latitud N 56º 09' 52" och longitud E 15º 35' 03"). Vi ligger mitt i Karlskrona centrum - en del av Unesco's världsarv. AB Lafri's existens har knappast bidragit till Unesco's utnämning, men för den som besöker oss finns mängder av sevärdheter inom gångavstånd. Marinmuseum, gubben Rosenbom, norra Europa största stensatta torg, Sveriges största träkyrka, Sveriges längsta träbyggnad etc etc. Plus sommartid rundturståg, skärgårdsbåtar och badplatser inne i centrum. Har du medpassagerare kan du med gott samvete lämna av dem i staden och själv i lugn och ro spendera den tid du behöver hos oss.

 

För att du skall slippa tänka på att hitta (och betala för) P-plats erbjuder vi fri parkering för våra kunder i anslutning till butiken. Kommer du dessutom i ett lite speciellt fordon tycker vi det är extra trevligt och du kan då tryggt ställa det på vår avskilda innergård.

 

Åtskilliga fordonsklubbar har under årens lopp besökt oss. Både en och flera gånger. Tex Austin-Healey, Jaguar-, Mercedes-, MG-, Opel-, Porsche-, Rolls-Royce- och Triumph-klubbar. Även många sportvagns- och fordonshistoriska klubbar med blandade märken har samlats på vår stora innergård där vi kan ta emot 20-25 bilar. Ett uppskattat arrangemang har varit ett kombinerat besök hos AB Lafri och samma dag ett besök på Marinmuseum med sina imponerande galjonsfigurer, undervattenstunnel, nybyggt ubåtsmuseum mm.

 

Har din klubb tankar på ett besök - hör av er i god tid så kan vi säkert finna ett lämpligt arrangemang och en lämplig tidpunkt.

 

Välkomna!